Restaurant ByZoo Geniet van streetfoodgerechten in Emmen

Reserveer een tafel

Smaakvolle familie paasbrunch

Maak van de paasdagen een onvergetelijke herinnering

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024

De paasdagen komen er weer aan en wij heten u tijdens deze feestelijke dagen van harte welkom in ons Restaurant ByZoo voor een uitgebreide familie paasbrunch. Tijdens de paasbrunch in het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een uitgebreid buffet boordevol warme en koude gerechten, diverse (vegetarische) salades, verschillende soorten luxe broden en beleg. Van vleeswaren en vis, tot aan verschillende kaassoorten en zoetigheid. Geniet van vers fruit of lekkernijen van het dessertbuffet. De brunch is inclusief onbeperkt zuivel, sappen, koffie en thee.

Na de paasbrunch heeft u de mogelijkheid om gezellig naar WILDLANDS gaan, dat op steenworp afstand van Restaurant ByZoo ligt!

Voor de kids zijn er leuke activiteiten aanwezig

Tip: Reserveer tijdig een tafel, want vol is vol! Komt u met een groep van 8 of meer, geef uw reservering dan telefonisch aan ons door

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting.

Voor reserveringen van onze Paasbrunch ontvangt u te zijner tijd een online betaallink. Wij vragen u vriendelijk deze betaling te voldoen om uw tafelreservering te garanderen.

38,50 per persoon

Reserveer een tafel

Contact

Willinkplein 42
7811 DD Emmen
0591 - 64 20 02
[email protected]

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.